CONVOCATÒRIA MOBILITAT PER ESTADES AL CURS 2023-2024 Alumnat d’FP

Tot seguit trobareu el formulari de sol·licitud per fer estades de mobilitat internacional de l’INS Montserrat Roig per al curs 2023-24 per l’alumnat de Formació Professional.

Cal llegir detingudament les bases de la convocatòria publicades a la web del centre. D’acord amb les bases i criteris de selecció,  abans d’emplenar aquesta sol·licitud telemàtica, has de tenir preparats per lliurar  els documents requerits per la sol·licitud. La coordinació de mobilitat requereix el lliurament de la següent documentació: 

1 –    Declaració signada de compromís personal per a realitzar l’estada a l’estranger. Carta de compromís 

2 –    Carta de motivació adreçada a l’empresa o centre educatiu en la llengua de l’estada o anglès. (Adreçada a la comissió de mobilitat de l’institut per la selecció. Lliure format) 

3 –    Currículum EUROPASS en la llengua del país de preferència de l’estada o anglès. Europass  

4 –    En cas d’haver sigut beneficiari de la beca MEC per estudis durant el curs acadèmic anterior al que es farà la mobilitat, cal que adjuntis la Credencial rebuda pel Departament d’Educació de la Generalitat com a beneficiari. Aquesta condició millora econòmicament la futura beca Erasmus a la que estàs aspirant.  

Un cop feta la sol·licitud, la Coordinació de mobilitat us convocarà per fer una entrevista personal i acabar el procés de selecció.

Accés al formulari de sol·licitud alumnat d’FP

Per fer la sol·licitud cal estar amb la sessió iniciada del compte de l’INS o gmail

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.