erasmus +

discover and study in another country

ERASMUS + INS MONTSERRAT ROIG

La relació amb institucions docents de l’estranger és un fet rellevant a l’INS Montserrat Roig.

 

Curs a curs s’incrementa el nombre d’estudiants i docents que realitzen intercanvis amb centres i empreses estrangeres,  i d’estudiants i docents que venen a cursar un període dels seus estudis al nostre institut.

 

Això representa una experiència enriquidora per al conjunt del centre i també afavoreix la projecció del seu prestigi en l’àmbit internacional.

Els alumnes de Cicles Formatius de l’Institut Montserrat Roig tenen la possibilitat de participar en el programa d’intercanvis que gestiona la Coordinació de mobilitat i cursar un període dels seus estudis i fer pràctiques a l’estranger dins del programa Erasmus+.

 

De la mateixa manera els estudiants estrangers que vulguin cursar un període d’estudis o pràctiques al nostre centre han d’estar matriculats en una institució amb la qual el nostre institut tingui signat un conveni bilateral.

Experiències + Social Media

INTERNATIONAL Partners

CONVOCATÒRIES

Resolució Mobilitat COIN per al curs 19-20

Un cop tancat el termini de presentació de sol·licituds per participar al projecte de mobilitat d’alumnat del cicle formatiu de Comerç Internacional al curs 2019 – 2020, la Comissió de mobilitat fa pública la resolució del llistat d’alumnat ordenat per l’adjudicació d’ajuts. El llistat compleix amb els

Llegir més >>

Resolució Mobilitat ACOM per al curs 19-20

Un cop tancat el termini de presentació de sol·licituds per participar en el projecte de mobilitat d’alumnat del cicle formatiu de Grau mitjà d’Activitats Comercials al curs 2019 – 2020, la Comissió de mobilitat fa pública la resolució del llistat d’alumnat ordenat per l’adjudicació d’ajuts.

Llegir més >>

Resolució Mobilitat GVEC per al curs 19-20

Un cop tancat el termini de presentació de sol·licituds per participar en el projecte de mobilitat d’alumnat del cicle formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials al curs 2019 – 2020, la Comissió de mobilitat fa pública la resolució del llistat d’alumnat

Llegir més >>

Mobilitat de professorat

ALTRES ENLLAÇOS